+48 726 048 075
Oferta

Nasze produkty

  • SCHAB Z/K 23,02 zł
  • SCHAB B/K 25,32 zł
  • KARKÓWKA Z/K 24,32 zł
  • KARKÓWKA B/K 27,32 zł
  • BIODRÓWKA 20,7 zł
  • ŁOPATKA Z/K 19,81 zł
  • ŁOPATKA B/K 23,99 zł
  • SZYNKA B/K 25,22 zł
  • MIĘSO GULASZOWE ZE SZYNKI 25,22 zł
  • BOCZEK B/Ż 23,94 zł
  • BOCZEK Z/Ż 17,69 zł
  • GOLONKA PRZEDNIA 17,30 zł
  • GOLONKA TYLNA 19,27 zł
  • ŻEBERKA I 22,7 zł
  • ŻEBERKA II 13,5 zł
  • OGONY WP 13,13 zł
  • NOGI WP 9,1 zł
  • SKÓRKI 10,34 zł
  • USZY WP 20,8 zł
  • PODGARDLE WP 14,13 zł
  • WĄTROBA WP 10,89 zł
  • NERKI WP 10,05 zł
  • OZORY 20,89 zł
  • SERCA WP 11,77 zł
  • SŁONINA PŁAT 12,32 zł
  • SŁONINA MIELONA 12,32 zł
  • KOŚCI WP SCHAB/KARK. 5,00 zł
  • POLĘDWICZKI WP 33,18 zł
  • GŁOWY WP 9,3 zł
  • RĄBANKA I 20,89 zł
  • RĄBANKA II 21,37 zł
  • RĄBANKA III 21,37 zł
  • RĄBANKA IV 20,89 zł
  • POLICZKI WIEPRZOWE 31,37 zł

SZYNKA PARZONA WĘDZONA (401)

Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250, (peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

SCHAB PARZONY WĘDZONY (517)

Wędzonka – schab wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250, (peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

SZYNKA PARZONA WĘDZONA z tłuszczykiem (401)

Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, mieszanka przyprawy, substancja konserwująca E250,(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

SZYNKA SUROWA WĘDZONA (401)

Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, surowa.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda,sól, substancja konserwująca E250 (peklosól), przyprawy
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa BIAŁA PARZONA (400 1)

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona parzona
Składniki: mięso wieprzowe 99%, woda, sól , przyprawy( majeranek, czosnek) osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa WIEJSKA (400)

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól) przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa WIEJSKA- OBKŁADOWA-GRUBA (400 4)

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól) przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól osłonka –jelito kolagenowe-niejadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa POLSKA SUROWA (400 5 )

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona surowa
100 g wyrobu powstało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250( peklosól) przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa POLSKA PIECZONA (490)

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona pieczona
100 g wyrobu powstało z 140 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

KIEŁBASA Z SZYNKI PIECZONA

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona pieczona
100 g wyrobu powstało z 140 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), sól, przyprawy naturalne . osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

KIEŁBASA ŚLĄSKA (400)

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), przyprawy naturalne ( gorczyca, kolendra , gałka muszkatałowa, pieprz czarny, sól) osłonka – jelito wieprzowe.
Przechowywać w warunkach chłodniczych

PARÓWKA GRUBA (74)

Kiełbasa wieprzowo – wołowa homogenizowana wędzona, parzona
Składniki: mięso wieprzowe 65 %, mięso wołowe 30%, woda, przyprawy. Osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

PARÓWKA CIENKA (498)

Kiełbasa wieprzowo – wołowa homogenizowana wędzona, parzona
Składniki: mięso wieprzowe 65 %, mięso wołowe 30%, woda, przyprawy. Osłonka – jelito kolagenowe jadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych

KOŚCI WĘDZONE (136)

Wędzonka- kości wędzone surowe
Składniki: kości wędzone, sól, peklosól (E250)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

ŻEBERKA WĘDZONE (132)

Wędzonka-żeberka wędzone surowe
Składniki – żeberka , sól, peklosól (250)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

POLĘDWICZKI WĘDZONE (435)

Wędzonka- polędwice wieprzowe wędzone surowe
Składniki: polędwica wieprzowa, sól, peklosól ( E250)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

SŁONINA WĘDZONA (138)

Wędzonka-słonina wędzona surowa
Składniki- słonina, sól, peklosól
Przechowywać w warunkach chłodniczych

KASZANKA (85)

Wędlina podrobowa – kaszanka wieprzowa parzona
Składniki: mięso z głów wieprzowych 40%, tłuszcz wieprzowy 24% ( skórki, podgardle), kasza jęczmienna 19%(gluten), krew wieprzowa, sól, przyprawy (cebula, pieprz, majeranek ,gorczyca) sól, cukier, osłonkia- jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

KASZANKA GRUBA (86)

Wędlina podrobowa – kaszanka wieprzowa parzona
Składniki: mięso z głów wieprzowych 40%, tłuszcz wieprzowy 24% ( skórki, podgardle), kasza jęczmienna 19%(gluten), krew wieprzowa, sól, przyprawy (cebula, pieprz, majeranek ,gorczyca) sól, cukier, osłonkia- jelito sztuczne- niejadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych

BUŁCZANKA (108)

Wędlina podrobowa – kaszanka wieprzowa parzona
Składniki: mięso z głów wieprzowych 40%, tłuszcz wieprzowy 24% ( skórki, podgardle), bułka pszenna(gluten), krew wieprzowa, sól, przyprawy (ziele angielskie, pieprz, majeranek ,gorczyca) sól, cukier, osłonkia- jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

WĄTROBIANKA (107)

Składniki: mięso wieprzowe 78%, wątroba 17%, cebula 2%, sól pieprz czarny. Osłonka jelito wieprzowe .
Przechowywać w warunkach chłodniczych

SALCESON BIAŁY (101)

Wędlina wieprzowa podrobowa parzona w bloku. Osłonka wędliny jest niejadalna
Składniki: mięso z głów wieprzowych 57%, skórki wieprzowe 21%, woda, sól, przyprawy( kminek), substancja konserwująca E250(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

SALCESON CZARNY (102)

Wędlina wieprzowa podrobowa parzona, w bloku. Osłonka wędliny jest niejadalna
Składniki: podroby wieprzowe( serca,ozory) 68%, skórki wieprzowe 25%, krew wieprzowa, woda, przyprawy, sól.
Przechowywać w warunkach chłodniczych

KIEŁBASA WIEJSKA W SŁOIKU (340)

Składniki: mięso wieprzowe 97%, skórka wieprzowa, sól, peklosól ( E250) przyprawy (pieprz czarny, czosnek, majeranek) opakowanie słoik
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48h.

WĄTROBIANKA W SŁOIKU (3411)

Składniki: mięso wieprzowe 78%, wątroba wieprzowa 17 %, cebula 2%, sól, majeranek, pieprz czarny. Opakowanie słoik
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48h.

SMALEC CZYSTY W SŁOIKU: (1041)

Składniki: słonina wp. topiona 50%, podgardle wp. topione 50% opakowanie -słoik
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48h

SMALEC ZE SKWARKA W SŁOIKU: (1041)

Składniki: słonina wp. topiona 37,5% podgardle wp. topione 37,5%, skwarki 25% opakowanie -słoik
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48h

SMALEC Z MIĘSEM W SŁOIKU: (2434)

Składniki: słonina, podgardle, mięso wieprzowe, sól, pieprz, przyprawy, opakowanie słoik 280 ml
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48h

KRUPNIK-ZUPA

Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 67%, mięso gotowane 9,5%, ziemniaki 8,8%, boczek wędzony (mięso wieprzowe, woda, sól), seler 4,4%, kasza jęczmienna gotowana 3,5% (gluten) opakowanie słoik 850 ml.
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.

POMIDOROWA – ZUPA

Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 68,2%, makaron 16,9%(maka pszenna-gluten , żółtko kurze, woda , sól), koncentrat pomidorowy 5,2%, mleko 4,7%, mąka pszenna (gluten) 2,4%, marchew 0,7%, korzeń pietruszki 0,7,%, sól, cukier.
Opakowanie słoik 850 ml Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.

GROCHÓWKA- ZUPA

Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 35,7%, groch 28,6%, ziemniaki 8,9%, marchew 8,9%, seler 5,4%, mięso gotowane , boczek wędzony 3,6( mięso wieprzowe, woda, sól), kiełbasa wiejska 3,6% (mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250- peklosól), przyprawy Opakowanie słoik 850 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.

FLACZKI-ZUPA

Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 63%, żołądki wieprzowe 21,6%, marchew 7,2%, seler 5,4%, przecier pomidorowy 1,8%, natka pietruszki, pieprz czarny , sól. Opakowanie słoik 850 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.

ŻUREK-ZUPA

Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 48,4%, ziemniaki 17,3%, kiełbasa biała 17,3%, zakwas żur 8,6%, boczek wędzony , sól, cukier, przyprawy. Opakowanie słoik 850 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.

GULASZOWA-ZUPA

Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: woda 49,1%, mięso wieprzowe gotowane 24 %, papryka 7 % , pieczarki 7%, marchew 3,5%, korzeń pietruszki 3,5%, koncentrat pomidorowy 2,8%, cebula 2,6%, nataka pietruszki, pieprz,sól, przyprawy. Opakowanie słoik 850 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.

GALART WIEPRZOWY W SŁOIKU

Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: rosół mięsny 60% ( woda, marchew, pietruszka, seler, por, przyprawy), mięso wieprzowe 35%, marchew, natka pietruszki, żelatyna spożywcza, ocet, sól, rozdrobnione susze jarzyny, przyprawy.
Wyrób gotowy do spożycia schłodzony.

BIGOS W SŁOIKU

Wyrób garmażeryjny pasteryzowany gotowy do spożycia.
Składniki: kapusta biała 30% , kapusta kiszona 24 %[ kapusta biała, sól], kiełbasa wieprzowa 20 %, boczek wędzony 12%[ mięso wieprzowe, woda, substancja konserwująca E250, sól] , cebula 4%, koncentrat pomidorowy 4%, przyprawy, woda, wzmacniacz smaku E621, sól, Opakowanie słoik 800 ml
Przechowywać w warunkach chłodniczych i po otwarciu spożyć w ciągu 48h.