Nasze produkty

Szynkowa wędzonax zł
Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250,
(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kaszankax zł
Wędlina podrobowa – kaszanka wieprzowa parzona
Składniki: mięso z głów wieprzowych 40%, tłuszcz wieprzowy 24% ( skórki,
podgardle), kasza jęczmienna 19%(gluten), krew wieprzowa, sól, przyprawy
(cebula, pieprz, majeranek ,gorczyca) sól, cukier, osłonkia- jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa biała parzonax zł
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona parzona
Składniki: mięso wieprzowe 99%, woda, sól , przyprawy( majeranek, czosnek)
osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa polska surowax zł
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona surowa
100 g wyrobu powstało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250( peklosól)
przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól
osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa śląskax zł
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), przyprawy
naturalne ( gorczyca, kolendra , gałka muszkatałowa, pieprz czarny, sól)
osłonka – jelito wieprzowe.
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa wiejskax zł
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól)
przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól
osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Parówka cienkax zł
Kiełbasa wieprzowo – wołowa homogenizowana wędzona, parzona
Składniki: mięso wieprzowe 65 %, mięso wołowe 30%, woda, przyprawy.
Osłonka – jelito kolagenowe jadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa z szynki pieczonax zł
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona pieczona
100 g wyrobu powstało z 140 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), sól,
przyprawy naturalne .
osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Salceson białyx zł
Wędlina wieprzowa podrobowa parzona w bloku. Osłonka wędliny jest
niejadalna
Składniki: mięso z głów wieprzowych 57%, skórki wieprzowe 21%, woda, sól,
przyprawy( kminek), substancja konserwująca E250(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Salceson czarnyx zł
Wędlina wieprzowa podrobowa parzona, w bloku. Osłonka wędliny jest
niejadalna
Składniki: podroby wieprzowe( serca,ozory) 68%, skórki wieprzowe 25%,
krew wieprzowa, woda, przyprawy, sól.
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Schab wiejskix zł
Wędzonka – schab wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250,
(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Szynka surowa wędzonax zł
Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250,
(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Szynka wiejska parzonax zł
Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250,
(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Szynka z tłuszczykiemx zł
Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona. 100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, mieszanka przyprawy, substancja konserwująca E250,(peklosól) Przechowywać w warunkach chłodniczych

Obkładowax zł
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól)
przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól
osłonka –jelito kolagenowe-niejadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Wątrobiankax zł
Składniki: mięso wieprzowe 78%, wątroba 17%, cebula 2%, sól pieprz czarny.
Osłonka jelito wieprzowe .
Przechowywać w warunkach chłodniczych