+48 726 048 075
Oferta

Nasze produkty

Szynkowa wędzonax zł

Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250, (peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kaszankax zł

Wędlina podrobowa – kaszanka wieprzowa parzona
Składniki: mięso z głów wieprzowych 40%, tłuszcz wieprzowy 24% ( skórki, podgardle), kasza jęczmienna 19%(gluten), krew wieprzowa, sól, przyprawy (cebula, pieprz, majeranek ,gorczyca) sól, cukier, osłonkia- jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa biała parzonax zł

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona parzona
Składniki: mięso wieprzowe 99%, woda, sól , przyprawy( majeranek, czosnek) osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa polska surowax zł

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona surowa
100 g wyrobu powstało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250( peklosól) przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa śląskax zł

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), przyprawy naturalne ( gorczyca, kolendra , gałka muszkatałowa, pieprz czarny, sól) osłonka – jelito wieprzowe.
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa wiejskax zł

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól) przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Parówka cienkax zł

Kiełbasa wieprzowo – wołowa homogenizowana wędzona, parzona
Składniki: mięso wieprzowe 65 %, mięso wołowe 30%, woda, przyprawy. Osłonka – jelito kolagenowe jadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Kiełbasa z szynki pieczonax zł

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona pieczona
100 g wyrobu powstało z 140 g mięsa wieprzowego
Skład: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól), sól, przyprawy naturalne . osłonka – jelito wieprzowe
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Salceson białyx zł

Wędlina wieprzowa podrobowa parzona w bloku. Osłonka wędliny jest niejadalna
Składniki: mięso z głów wieprzowych 57%, skórki wieprzowe 21%, woda, sól, przyprawy( kminek), substancja konserwująca E250(peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Salceson czarnyx zł

Wędlina wieprzowa podrobowa parzona, w bloku. Osłonka wędliny jest niejadalna
Składniki: podroby wieprzowe( serca,ozory) 68%, skórki wieprzowe 25%, krew wieprzowa, woda, przyprawy, sól.
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Schab wiejskix zł

Wędzonka – schab wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250, (peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Szynka surowa wędzonax zł

Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250, (peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Szynka wiejska parzonax zł

Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona.
100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, substancja konserwująca E250, (peklosól)
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Szynka z tłuszczykiemx zł

Wędzonka – szynka wieprzowa wędzona, parzona. 100 g wyrobu gotowego powało z 120 g mięsa wieprzowego Składniki: mięso wieprzowe, woda, sól, mieszanka przyprawy, substancja konserwująca E250,(peklosól) Przechowywać w warunkach chłodniczych

Obkładowax zł

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona parzona
100 g wyrobu powstało z 108 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, substancja konserwująca E250 (peklosól) przyprawy naturalne ( majeranek, pieprz czarny, czosnek) sól osłonka –jelito kolagenowe-niejadalne
Przechowywać w warunkach chłodniczych

Wątrobiankax zł

Składniki: mięso wieprzowe 78%, wątroba 17%, cebula 2%, sól pieprz czarny.
Osłonka jelito wieprzowe .
Przechowywać w warunkach chłodniczych